Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

Κουμπάρος ή κουμπάρα....;

Και μέσα σε όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζω καθημερινά έσκασε και αυτό.

Η αλήθεια είναι οτι αν ζούσα σε ένα μαγικό κόσμο στον οποίο πραγματοποιούνται όλα μου τα όνειρα το ερώτημα δεν θα είχε καμία υπόσταση. Θα είχα ήδη πάρει και τις δύο κοπέλες (κουμπάροι σε αυτό το κόσμο δεν υπάρχουν καν σαν έννοια..μόνο κουμπάρες!!) και τώρα θα απολαμβάναμε την πισίνα του υπέροχου αυτού ξενοδοχείου...και οι τρείς.

Επειδή όμως αυτός ο κόσμος δεν υπάρχει...ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή σε αυτόν εδώ τον υπέροχο κόσμο, στον οποίο όλοι μαζί ως μια γροθιά αγωνιζόμαστε να νικήσουμε τη κρίση.

Όλα ξεκινούν με τη καθιερωμένη αναζήτηση προορισμού καλοκαιρινών διακοπών. Σε ένα από τα γνωστά sites εύρεσης "πακέτων διακοπών" συναντά κανείς την παρακάτω ευκαιρία:


















Λίγο πιο κοντά:







Μετά από το γνωστό προβληματισμό (ο οποίος εδώ και 3-4 χρόνια επαναλαμβάνετε και μένει πάντα αναπάντητος..ούτε υπουργοί, ούτε δημοσιογράφοι, ούτε ο ΕΟΤ μου έχουν απαντήσει..) και ο οποίος είναι:


"Γιατί η απλή διαμονή σε ένα γαμωξενοδοχείο ονομάζετε ΠΑΚΕΤΟ ΔΙΑΚΟΠΩΝ;;"

..ηρεμώ λίγο και ξανασκέφτομαι σαν Έλληνας μαλάκας καταναλωτής:


"Τι να κάνω όμως...αφού δεν αλλάζει τίποτα..Υπολογίζω λοιπόν...(53€ χ 2) χ 3 βραδιές....318 €"


Όμως τα πράγματα δεν είναι απλά εκνευριστικά όπως συνήθως...Είναι τραγικά!!!

Προχωράω παρακάτω και...surprise:


Στο δωμάτιο πρέπει να μείνουμε 3 ΕΝΗΛΙΚΕΣ (πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση αλλά θέλω πολύ χρόνο για να πείσω την.....μόνιμη παρέα μου...αν ποτέ την πείσω!!!)...

και οι ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ μου διακοπές πρέπει να ξεκινήσουν απο την 01/10/2010 και ΜΕΤΑ!!!!

Έτσι λοιπόν το ΠΑΚΕΤΟ διακοπών με τα ερωτικού και ημερολογιακού τύπου νέα δεδομένα..διαμορφώνεται στα....

SEXY 900€ ΓΙΑ 3 ΒΡΑΔΙΕΣ

(Viagra included..γιατί χωρίς αυτά με γυναίκα και κουμπάρα....και με -900€....χλωμό!!)

http://www.interdynamic.gr

3 σχόλια:

tzonakos είπε...

Λιγο ακριβούτσικα δεν ειναι ;

Ψυχάκιας είπε...

Όχι φυσικά...

Οι τιμές στα ξενοδοχεία έχουν μείνει σταθερές εδώ και τουλάχιστον 5-6 χρόνια και μάλιστα φέτος λόγω της κατάστασης έχουν μειωθεί(!) ώστε οι Έλληνες να μπορέσουν να απολαύσουν την Ελλάδα πιο οικονομικά και πιο ευχάριστα..

Η προσπάθεια σου tzonakos να δυσφημίσεις τη χώρα σου και την προσπάθεια του τουριστικού κλάδου να διευκολύνει τον Έλληνα τουρίστα ώστε στη δύσκολη αυτή περίοδο να "μείνει Ελλάδα" μας αφήνει παγερά αδιάφορους!!!

Εγώ μάλιστα θα κάνω άμεσα κράτηση μέσω internet ώστε να γλυτώσω την extra χρέωση της τηλεφωνικής συνομιλίας...Γιατί βάσει του προέδρου των Ξενοδόχων Ρόδου ο οποίος εμφανίστηκε σε κρατικό κανάλι..

"Είναι απόλυτα δικαιολογημένο οι τιμές να είναι καλύτερες μέσω internet καθώς δεν επιβαρύνονται με τους μισθούς...των τηλεφωνητριών!!!!"

Κατάλαβες;

tzonakos είπε...

Α, πληρώνονται οι τηλεφωνήτριες ;

Powered By Blogger