Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2008

Και όμως είναι τόσο απλό.....

Επίσκεψη Παπανδρέου στο ΓΝ Νίκαιας
3.000 προσλήψεις ετησίως.

Είδατε τι απλό που είναι;

Και για να συμπληρώσω την εικόνα του ιδανικού κόσμου που τηλεπαρακολουθούμε προσθέτω και την πρόταση-λύση των εργαζομένων στα "σφαγεία" μας:

"Σχολιάζοντας παρατήρηση του κ. Μανώλη Σκουλάκη, βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, ότι το χρέος του νοσοκομείου ανέρχεται στα 130 εκατ. ευρώ οι εργαζόμενοι είπαν ότι υπάρχουν κάποιες δυσκολίες στις προμήθειες υλικού, ενώ υπογράμμισαν ότι η μόνη λύση πλέον στην Ελλάδα και στην Ευρώπη είναι «το έλλειμμα στους προϋπολογισμούς αλλά υπέρ της δημόσιας υγείας», ενώ ζήτησαν να μην απαξιώνεται το ΕΣΥ."

http://www.kathimerini.gr

2 σχόλια:

aeritzis είπε...

θάθελα μια φορά να διαβάσω ένα ρεπορτάζ για μια ανάλογη επίσκεψη κάποιου τέτοιου προσώπου σε νοσοκομείο ή όπου αλλού υπάρχει πρόβλημα, αλλά να μην υπάρχει εικόνα τηλεοπτική, γιατί δε θα έχουν προλάβει να πάνε οι κάμερες. Γιατί θα έχει γίνει απροειδοποίητα χωρίς να έχουν ενημερωθεί τα τηλεοπτικά συνεργεία να καλύψουν το γεγονός. Να δείξει το ενδιαφέρον του ΜΟΝΟ στους εργαζόμενους εκεί που θα πάει...

Μάλλον πιο πιθανό είναι να πιάσω το λόττο!!

Ψυχάκιας είπε...

Τα ίδια σκατά είναι και οι εργαζόμενοι και οι απατεώνες οι πολιτικοί.
Οι μεν συντηρούν τους δε.

Γιατί ο ανεπάγγελτος Γιωργάκης αντί να χαϊδεύει τις σύριγγες στα συρτάρια των Νοσοκομείων δεν κάθεται σε ένα γαμωγραφείο μαζί με κάποιον ακριβοπληρωμένο συνάδελφό του να ελέγξουν τα οικονομικά των νοσοκομείων; Τα "έσοδα" και τα έξοδα;
Τις κάρτες εισόδου εξόδου του προσωπικού; Τις διαδικασίες προμηθειών;
Γιατί τόσα χρόνια κανένας ξεφτίλας δεν έχει λογοδοτήσει για τις "μαύρες τρύπες";
aeritzi για "χάσε" 200€ από το ταμείο της δουλειάς σου (δεν ξέρω τι δουλειά κάνεις, θεωρητικά μιλάω) και έλα μετά να μου πεις τι θα σου κάνουν.
Όλοι αυτοί οι "εργαζόμενοι" παρόλο που είναι λιγότεροι από όσους χρειάζεται το σύστημα μια χαρά καταφέρνουν να "μασάνε" το χρήμα και να μεγαλώνουν τις τρύπες!!
Και συν τοις άλλοις έχουν βρεί και τη λύση στην ανεπάρκεια τους και στη ληστεία που διαπράττουν....μα φυσικά αύξηση των ελλειμμάτων υπέρ του budget τους!!
Ποιος διαχειρίζεται τα οικονομικά; Μήπως είναι ένας και δεν προλαβαίνει;Από τους 3.000 του Γιωργάκη ο ένας θα είναι οικονομικός διαχειριστής;Μήπως να πάρουμε και κανένα υπεύθυνο προμηθειών;
Επιστήμη aeritzi! 'Ολα επιστήμη τα έχουμε κάνει για να μη φανεί ποτέ ποιός είναι ο υπεύθυνος για να μη πάει ποτέ κανένας μέσα.

Όλοι τα ίδια σκατά είμαστε και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει αν δεν πέσουν κεφάλια.

Ο ένας κλέβει τον άλλο και όλοι μαζί συντηρούμε τη ΚΑΤΑΝΤΙΑ μας.

Πάντως σου εύχομαι να πιάσεις το ΛΟΤΤΟ είναι η μόνη ελπίδα....πάντως μη το πιάσεις απότομα γιατί η φωτογραφία της ανάρτησης δεν είναι από το καρδιολογικό!

Powered By Blogger