Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2008

Ελάτε όλοι μαζί.....

...ανέραστοι και αγάμητοι συμπολίτες. Απολαύστε τον ακριβοπληρωμένο θίασο που σας παρέχει όλα όσα ονειρεύεστε να αποκτήσετε αλλά δεν σας "κάθονται" γιατί δεν έχετε καταφέρει να γνωρίσετε το "σωστό άνθρωπο" στη "σωστή καρέκλα". Μόλις σχολάσετε λοιπόν κατά τις οκτώ το βράδυ, βάλτε τις άνετες ζεστές παντοφλίτσες σας και ανοίξτε τη τηλεόραση παρέα με ένα ζεστό πιάτο φαΐ από τα χέρια της γυναικούλας σας με την οποία μαλώνετε 8 ημέρες την εβδομάδα γιατί δεν σας φτάνουν τα 1000€ για να ζήσετε...αλλά και γιατί ποτέ δεν κατάφερε να μοιάσει στη Στεφανίδου, πείτε στο παιδί σας να το βουλώσει για να ακούσετε τη Στάη να σας "κοιτάει".
Απολαύστε το εγχώριο πορνό της 35αράς που παραδίδεται απροστάτευτη στον προϊστάμενο της ενώ η ίδια βιντεοσκοπεί την στιγμή της "αφόρητης εκμετάλλευσης" για να "δεί" μια άσπρη ημέρα στο HolyWood. Ταυτιστείτε με τον μηχανόβιο Τριανταφυλλόπουλο (όταν βαριέται να πάρει τη Porsce) ο οποίος θα "τιμωρήσει" τον μεγάλο δημοσιογράφο THEMO για την απάνθρωπη συμπεριφορά του..Αν το σκατόπαιδο δεν σκάει στείλτε το να αγοράσει το Πρώτο Θέμα μπας και προλάβετε να δείτε τις φωτογραφίες..αν δεν τις προλάβετε μη στεναχωριέστε..βάλτε NOVA με 29€ το μήνα.
Αν όλη αυτή η δόση ενημέρωσης δεν σας φτάσει....μάλλον έχετε πάρει υπερβολική δόση VIAGRA,
ψάξτε λοιπόν στα κανάλια και η ορμή σας θα σβήσει ακούγοντας Κωστάκη και Γιωργάκη να μαλώνουν για το ποιος είναι πιο "διάφανος". Αφού λοιπόν κάνατε SEX αγάμητοι συμπολίτες και ενημερωθήκατε για τα πολιτικά δρώμενα της χώρας και την πάταξη της διαφθοράς αγαπητοί αγράμματοι καραγκιόζηδες, ήρθε η ώρα του αθλητισμού...πανέμορφες πρώην αθλήτριες σας βάζουν στο,,,γήπεδο.

"Πάρτα ρε γαύρε, με 4 έπρεπε να φύγεις απο το σπίτι σου!!"

"Τί λες ρε μαλάκα Βάζελε, σε χάλασαν 3 τετατετ του
Κόβα(σεβιτς) με τον Τελευταίο των Μοικανών ;"

"Τί λέτε ρε χαμένοι εκεί κάτω στη 2η και 3η θέση, AEKάρα ρε ΑΕΚάρα!!".

.....ελάτε φτάνει, μή κάψετε και τίποτα μυώνες, αρκετά γυμναστήκατε...

...έφτασε η ώρα...εξουθενωμένοι πρέπει να πέσετε στο κρεβάτι...η εγχώρια σαπουνοτσοντόπερα έλαβε τέλος για σήμερα.. αύριο πάλι τα ίδια θα έχει...πέσε τώρα στο κρεβατάκι σου με τον συνάνθρωπο που έπρεπε να παντρευτείς..το "βρεγμένο" βρακάκι" σου, από τις υπερβολικές δόσεις δύναμης, εξουσίας, φράγκων, "ομορφιάς" και τσόντας..και αύριο αφού "ικανοποιήσει" το αφεντικό τις "εργατερωτικές ορέξεις" του πάνω σου απολαμβάνοντας το σιωπηλό, σχεδόν ερωτικό, χαμόγελό σου..ξαναγύρνα σπίτι να φαντασιωθείς ότι είσαι Δημοσιογράφος ότι μπορείς να φτάσεις μέχρι Υπουργός ή ακόμα και Πρωθυπουργός ή ακόμα καλύτερα Γενικός Γραμματέας....και τότε θα τους έδειχνες εσύ...στο καναπέ...στη Βουλή...στα ΤηλεWindows....παντού....γιατί είσαι ο καλύτερος ρε αποτυχημένε ευνούχισμένε ηδονοβλεψία ...αλλά απλά είσαι άτυχος..δεν είχες την ευκαιρία σου!!

8 σχόλια:

Unknown είπε...

Πολίτες της κλεδαρότρυπας. Και ο καναπές το σύμβολο της νέας εποχής. Καναπές βολέματος και ψυχανάλυσης.

Κι όλοι ασχολούνται με κομιστές , αιδοία, φαλλούς και ο αποπροσανατολισμός καλά κρατεί...πάγια τακτική των ΜΜΕ(λέγχου) και της εξουσίας.

George Tsitiridis είπε...

o laos thelei tsonda kai diaploki...
thelo na do ola ta sequel kai olo to uliko tora!!

Ατρεύς είπε...

Φαίνεται ότι θεωρείς πως δεν ήταν επαρκής η δόση «τσόντας» τόσες μέρες και ...συνεισέφερες κι ο ίδιος, έστω καταγγελτικά.

Νά 'σαι καλά.

Ra Ma είπε...

Δεν μπορώ να σε καταλάβω, ίσως γιατί δεν βλέπω tv, δεν διαβάζω εφημερίδες και ακούω μόνο μουσική από ένα παλιό juke box του παππού μου, τα ίδια πάντα δισκάκια.

Έχασα τίποτα σπουδαίο?

Ψυχάκιας είπε...

@ Samael:

Τρεις λέξεις στο σχόλιο σου με οδηγούν σε μία έννοια..το Φόβο.
Κλειδαρότρυπα, καναπές και ψυχανάληση.

Φοβόμαστε να εκτεθούμε και κρυβόμαστε πίσω από πόρτες εκμεταλλευόμενοι τις κλειδαρότρυπες. Τις χρησιμοποιούμε για να δούμε και να ακούσουμε γιατί φοβόμαστε να μας βλέπουν και να μας ακούν.

Φοβόμαστε να ζήσουμε πραγματικά κάποια πράγματα και "απολαμβάνουμε" της εικονική ζωή του καναπέ.

Φοβόμαστε να μιλήσουμε, να επικοινωνήσουμε και αγοράζουμε "χρόνο ομιλίας" σε καναπέδες ψυχαναλυτών. Φοβόμαστε να εμπιστευτούμε και αγοράζουμε "Ιατρικό απόρρητο"

Τί "γέννησε" και τί "μεγαλώνει" τόσο φόβο;

Όσο για τα ΜΜΕ και την Εξουσία....ΜΜ Ε ΞΟΥΣΙΑ θα έλεγα καλύτερα καθώς πιστεύω ότι πρόκειται για τις δύο όψεις του ίδιου νομίσματος.

@ pisoglendis:

..και αν στα δείξουν όλα πώς θα σε κρατήσουν στο fun club τους χωρίς να έχεις κάτι να προσμένεις;

(Η φώτο που έχεις στο αντίστοιχο θέμα στο χώρο σου...αγγίζει και το ασφαλιστικό-συνταξιοδοτικό.Εύστοχη!)

@ Ατρεύς:

Δεν ξέρω αν θεωρείς "τσόντα" τις σκέψεις μου ή τη φώτο...Διευκρίνισε το γρήγορα για να δω πώς μπορώ να βγάλω κάνα φράγκο τώρα που πουλάει!!

@ Radio Marconi:

Δεδομένου ότι το juke Box του παππού λειτουργεί χωρίς κέρμα...δεν χάνεις απολύτως τίποτα...αντιθέτως είσαι απόλυτα κερδισμένος!!

Τη καλησπέρα μου σε όλους.

Ra Ma είπε...

Ουφ!

island είπε...

Πόσο γουστάρω τον λόγο σου αγαπητέ.Τα λες όλα και συμφέρεις...Βάρα κι άλλο.Δεν μπορώ να σχολιάσω γιατί αν και κάτι μήνες δεν βλέπω τι βι έχω μπουχτίσει λέμε...

tzonakos είπε...

Δεν ακολουθώ αυτό το πρόγραμμα ακριβώς.
Ευτυχώς ειδικά η τηλεόραση ειναι το λιγότερο χρηστικό αντικείμενο εδω μεσα.
Θα ζήσω ;
Το ελπίζω. Μάλλον σίγουρος θα ήμουν αν με άφηναν εντελώς στην ησυχία μου όλοι αυτοί της αφίσας σου που κατα λάθος αν ανοίξω τιβι θα πέσω πάνω τους θέλω-δε-θέλω.

Powered By Blogger