Τρίτη 14 Απριλίου 2009

Terms & Conditions

Πώς βγάζει λεφτά ο κόσμος...

Συνδρομητική Υπηρεσία 6€ ανά εβδομάδα (2€/SMS, 3SMS/Εβδομάδα) 2€ χρέωση εγγραφής

Η μεγάλη "πλάκα" όμως είναι στους Όρους & Προϋποθέσεις..

Θαυμάστε...

ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ CLARION MARKETING PTY ΕΠΕ ΚΑΙ ΚΈΡΔΙΣΕ A.E – RINGALING.TV/GR ("Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ")
ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

1.2 Η Clarion Marketing δύναται κατά καιρούς να τροποποιεί τους παρόντες Όρους και Προϋποθέσειςχωρίς προειδοποίηση, η δε τήρηση των τροποποιημένων Όρων και Προϋποθέσεων αποτελεί ευθύνη του χρήστη. Όλες οι αλλαγές ισχύουν από την ημερομηνία ανακοίνωσής τους στο δικτυακό τόπο της Ringaling. Κάθε ενημερωμένη έκδοση των Όρων και των Προϋποθέσεων θα υπερισχύει αυτόματα κάθε προηγούμενης έκδοσης.

1.4 Εκτός από τους παρόντες Όρους και Προϋποθέσεις, ενδέχεται να προβλέπονται και άλλοι όροι και προϋποθέσεις σχετικά με την παροχή της συγκεκριμένης Υπηρεσίας. Στην περίπτωση ανακολουθίας μεταξύ των παρόντων Όρων και Προϋποθέσεων και άλλων όρων και προϋποθέσεων αναφορικά με την παροχή της συγκεκριμένης Υπηρεσίας, θα ισχύουν οι άλλοι όροι και προϋποθέσεις.

3.1 Η διάρκεια της περιόδου συνδρομής στην Υπηρεσία έχει καθοριστεί στις έξι (6) ημέρες. Η σύμβαση Συνδρομής και η περίοδος συνδρομής θα ανανεώνονται κάθε έξι ημέρες και θα πρέπει να καταβάλλεται νέο τέλος συνδρομής για τη νέα περίοδο συνδρομής. Η σύμβαση συνδρομής παραμένει σε ισχύ έως τη λύση ή/και ακύρωσή του από το χρήστη ή την Clarion Marketing, σύμφωνα με την Ενότητα 9 των παρόντων Όρων και Προϋποθέσεων.

8.2 Η Clarion Marketing θα διερευνά κάθε παράπονο εντός 30 ημερών από την υποβολή του, εάν το παράπονο είναι σχετικό με το περιεχόμενο. Για όλες τις άλλες κατηγορίες παραπόνων, προβλέπεται διάστημα 12 μηνών από τη στιγμή επιβολής της χρέωσης.

3 σχόλια:

ανεστης είπε...

Ε, και τι; Δεν το έκανες αποδεκτό;;;

Ψυχάκιας είπε...

Μα τι είναι αυτά που λες ;;;
Υπάρχει περίπτωση να μην δέχτηκα αυτή την άρτια και δίκαιη συμφωνία;

Άσε που σε καμία περίπτωση δεν θα άφηνα να πάει χαμένη αυτή η ευκαιρία ζωής.

Για σκέψου ότι αυτοί οι χρυσοί άνθρωποι σου δίνουν τη δυνατότητα με 24€ το μήνα να συμμετέχεις σε διαγωνισμό για να κερδίσεις ένα laptop!!!!

Για σκέψου όλους τους άλλους μαλάκες που χωρίς ίχνος αδρεναλίνης, χωρίς ίχνος αγωνίας πάνε και δίνουν 10€ το μήνα και απλά...το αγοράζουν!!!

Όχι φίλε εγώ είμαι άνθρωπος που μου αρέσει να ζω έντονα!!

ανεστης είπε...

Ετσι ντε...

Powered By Blogger