Παρασκευή 28 Αυγούστου 2009

Με θέα θάλασσα..

Όταν κανένας δεν κάνει τη δουλειά του σωστά, όταν κανένας δεν φέρει την ευθύνη της υπογραφής του, όταν δεν υπάρχει έλεγχος, όταν δεν υπάρχει ίχνος επαγγελματισμού, όταν είσαι αναγκασμένος να στριμώξεις τις διακοπές-προαυλισμό μέσα στις 20 ημέρες του Αυγούστου γιατί έτσι θέλει το αφεντικό.....τότε η θέα θάλασσα μπορεί και να είναι θέμα.....υγείας!

Πρώτη γνωριμία με το χώρο....άνετοι χώροι με πρόβλεψη χώρων για τις αποσκευές.
Εάν θέλεις να χρησιμοποιήσεις και τις ντουλάπες...έπαιξες και έχασες!



Η υψηλού επιπέδου τεχνολογία βρίσκονταν στη διάθεσή σου για την ικανοποίηση οποιαδήποτε ανάγκης (εκτός της ανάγκης για ενημέρωση καθώς δεν υπήρχε TV). Παγκόσμια πρώτη το δίκτυο ρεύματος σε συνδεσμολογία "Αστέρα".



Υψηλής αισθητικής και λειτουργικότητας χώροι υγιεινής. Κάθεσαι στο "θρόνο"...πλένεις και κανένα ποδαράκι μην μας φάει η βρώμα.



Όχι δεν πρόκειται για τον μηχανισμό των Αντικυθήρων, πρόκειται για την πόρτα της τουαλέτας η οποία προφανώς έχει διακοσμητικό χαρακτήρα..



Διακοσμητικού χαρακτήρα και ο ανεμιστήρας εξαερισμού της τουαλέτας (η απουσία φυσικού αερισμού δεδομένη!). Η έλλειψη εξαερισμού σε συνδυασμό με τη πόρτα των "Αντικυθήρων" ίσως να δημιουργήσει κάποιες στιγμές αμηχανίας στις σχέσεις σου με τον/την συγκάτοικο. Ξεπέρασε το και προσπάθησε να βελτιώσεις τη διατροφή σου..



Για να αντιμετωπίσεις την ένταση που ίσως σου προκαλέσουν τα ανωτέρω, προτείνω να καθίσεις στο μπαλκόνι και να ηρεμήσεις (αλλά και να αναπνεύσεις..) κοιτώντας τη θάλασσα..το απέραντο Ελληνικό γαλάζιο...



...πάντως ΣΙΓΟΥΡΑ δεν σε συμβουλεύω να κοιτάξεις προς την εξώπορτα!!!!



LIVE YOUR MYTH.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger