Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2007

Κι άλλο εξάρι παιδιά!


Πολλά εξάρια μαζεύτηκαν τις τελευταίες 24 ώρες στη ζωή μου και κανένα δεν είναι του ΛΟΤΤΟ. Μετά τους 6 Επαγγελματίες Πολιτικούς, τους 6 Επαγγελματίες Λαϊκιστές, τις 6 Στημένες Θεματικές Ενότητες και ολόκληρη την γελοία 6/9/07, να άλλο ένα 6.


Ας μοιραστώ μαζί σας άλλη μια "απόδειξη" για το πόσο ανίκανοι είμαστε να αντιμετωπίσουμε την κατάντια, την κατάντια όχι της χώρας ή των πολιτικών (οι οποίοι τη "δουλειά" τους κάνουν και την κάνουν άψογα) αλλά τη δική μας κατάντια, την προσωπική, την καθημερινή.





Τη βραδιά της Εκκωφαντικής Σιωπής, όπου αρκετοί "ευαισθητοποιημένοι" Έλληνες είχαν φορέσει τα μαύρα Armani, Polo, Nautica κλπ ρουχαλάκια τους και πενθούσαν τα καμένα και τους νεκρούς των πυρκαγιών στα καφέ και στα εστιατόρια του συντάγματος και των γύρω περιοχών, κάποιος άλλος Έλληνας πίσω από μία ταμειακή μηχανή έτριβε τα χεράκια του καθώς οι μαυροφορεμένες παρέες φωτογραφίζονταν στο κατάστημα του για να θυμούνται ότι "ήταν και αυτοί εκεί", σε αυτό το πένθος κατά παραγγελία, στο πένθος με ώρα λήξης.


Αυτός λοιπόν ο Έλληνας χρεώνει ένα καφέ espresso 3€ ( 1022 Δραχμές ) και όλοι εμείς....τον πίνουμε....ας κανονίσουμε λοιπόν αγωνιστές φίλοι μου, στο επόμενο μεγάλο εθνικό πένθος, στο επόμενο άρθρο 16, στο επόμενο άρθρο 24, στην επόμενη διαδήλωση για την ανεργία, στην επόμενη πορεία για τη φτώχεια και σαφώς τώρα στις εκλογές και στα οικολογικά προεκλογικά περίπτερα της πλατείας Συντάγματος, να περάσουμε από τον πατριώτη μας για ένα καφεδάκι...για μία ενίσχυση..... ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ!!!!






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger