Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2007

Νέος προπονητής στην Εθνική μας ομάδα μπάσκετ



Ο Παναγιώτης Γιαννάκης παραιτήθηκε. Πράγματι αγαπητοί φίλοι της επίσημης αγαπημένης, ο μεγάλος αυτός παίκτης και προπονητής, σε μία ακόμα επίδειξη της ποιότητας του ως άνθρωπός αλλά και επαγγελματίας παραιτήθηκε σήμερα αμέσως μετά τη λήξη του μεγάλου τελικού του €BASKET.


Ασφαλής πληροφορίες αναφέρουν ότι τη θέση του Π. Γιαννάκη θα πάρει από αύριο ο Γ. Παπανδρέου.Ο νέος προπονητής, ο οποίος ειδικεύετε σε διαδικασίες ανανέωσης ομάδων
(βλέπε ΠΑΣΟΚ) και ανάδειξης νέων ταλέντων (βλέπε Σημίτης, Λαλιώτης) έχει στο βιογραφικό τού μεγάλες επιτυχίες (βλέπε εκλογές 2004, εκλογές 2007).
Ο νέος προπονητής καλείτε από την πρώτη στιγμή να δώσει λύσεις σε προβλήματα που παρουσίασε η ομάδα στο τελευταίο τουρνουά. Το επιθετικό πρόβλημα θα αντιμετωπιστεί με την προσθήκη στην ομάδα του δαιμόνιου play maker Κ. Σημίτη και τη βοήθεια της κας Διαμιντοπούλου. Στη θέση του center η οποία παρουσιάζει προβλήματα επανεμφανίζεται ο Π. Φασούλας σε ηγετικό ρόλο και σε δεύτερο ρόλο λόγω κακής φυσικής κατάστασης αλλά και κακής διαγωγής οι Σκορτσιανίτης - Βενιζέλος.
Ειδική αποστολή φθοράς των αντίπαλων ομάδων αναλαμβάνουν οι Λαλιώτης-Γκερέκου (ο καθένας με τον τρόπο του).

Καλή πορεία στην εθνική μας ομάδα και καλή συνέχεια στον μεγάλο Π. Γιαννάκη!

2 σχόλια:

Oύρσουλα είπε...

Μαζορέτες δεν θα έχει ;;; :(

Ψυχάκιας είπε...

Πώς σου φαίνεται η Δαμανάκη μαζορέτα;
Μην ξεχνάς ότι έχει πολλές πιθανότητες να τύχει αποδοχής και από τις δύο αγωνιζόμενες ομάδες..η συμμετοχή της στα "πρωταθλήματα" είναι πολύχρωμη!!

Powered By Blogger