Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2007

ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ.....γιατί?

Την πρόθεσή του να στείλει επιστολή προς τον νέο υπουργό Μεταφορών και Επικοινωνιών Κωστή Χατζηδάκη ανακοίνωσε ο δήμαρχος Αθηναίων Νικήτας Κακλαμάνης με αφορμή τα συμπεράσματα που προέκυψαν κατά τη διάρκεια εκδήλωσης του Συλλόγου Ελλήνων Συγκοινωνιολόγων για τις μετακινήσεις στην Αθήνα την επόμενη διετία.

Ο κ. Κακλαμάνης τόνισε ότι με την επιστολή του θα ζητά τη βοήθεια και τη συναίνεση του κ. Χατζηδάκη αναφορικά με πρόταση για παράταση λειτουργίας μέχρι τις 2 πμ του μετρό, τουλάχιστον για την Παρασκευή και το Σάββατο και τη δυνατότητα μεταφοράς ποδηλάτων με το μετρό.

Τέλος, ο δήμαρχος Αθηναίων επισήμανε ότι, «ελπίζω αυτή τη φορά η κυβέρνηση, δια του αρμόδιου υπουργού, να δείξει ευαισθησία για κάτι που έχει κυρίως σαν αποδέκτες τους νέους και τους χαμηλού εισοδήματος συμπολίτες μας».

Πηγή:http://www.in.gr/news

Αναρωτιέμαι αν ο κος Κακλαμάνης απευθυνόμενος στην "Κυβέρνηση" με αυτή τη τόσο ευαίσθητη επιστολή σχετικά με τη λειτουργία της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ, θα ήθελε να τους μεταφέρει και τα εξής σχόλια-ερωτήματα ενός ΨΥΧΑΚΙΑ επιβάτη.

Αγαπητέ πρώην Δημοφιλέστερε Υπουργέ αυτής της Κυβέρνησης στην οποία πολύ ανθρώπινα και ευαισθητοποιημένα αναφέρεσαι, ξεκινάω:

1. Μήπως η ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ μπορεί να μου εξηγήσει, γιατί το ρολόι μου δεν λειτουργεί καλά στους σταθμούς του ΜΕΤΡΟ; Πως το κατάλαβα; Μα είναι πολύ απλό...τα 3 λεπτά του χρονομέτρου δρομολογίων αρκετές φορές διαρκούν γύρω στα 5 λεπτά με το ρολόι μου. Μήπως αγαπητέ πρώην Υπουργέ ο υπέργειος με τον υπόγειο χρόνο έχει διαφορά;

2.
Μήπως η ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ μπορεί να μου εξηγήσει, γιατί το service στις κυλιόμενες κλίμακες γίνετε πάντα σε ώρες αιχμής και ποτέ πριν ανοίξουν οι σταθμοί; (ξέρω είναι βάρβαρο το πρωινό ξύπνημα εεε;).

3.Μήπως η ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ μπορεί να μου εξηγήσει, γιατί το καλοκαίρι τα δρομολόγια ακολουθούν ταχύτητες ΔΕΚΟ; Μέσος όρος αναμονής 10-11 λεπτά; Δεν γνωρίζουν οι αγαπητοί συνΈλληνες της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ ότι το νέο extreme sport των Αθηναίων λέγεται " Eργασία Στην Αθήνα Με 50 Βαθμούς Υπό Σκιάν τον Αύγουστο".

4.Μήπως η ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ μπορεί να μου εξηγήσει, γιατί ενώ μειώνει τις παρεχόμενες προς το επιβατικό κοινό υπηρεσίες, την καλοκαιρινή περίοδο, την απογευματινή περίοδο, την βραδινή περίοδο, δεν μειώνει αντίστοιχα και τις χρεώσεις;

Πηγή: ένας ΨΥΧΑΚΙΑΣ επιβάτης

(*) Το παρόν εστάλη και στην ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ προς σχολιασμό την 1/10/08

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger