Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2007

ΩΩΩ ΤΙ ΕΚΠΛΗΞΗ!!!

Τρίτη υποψηφιότητα για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ!!! Απίστευτο...κανείς δεν το περίμενε!
Κανείς δεν περίμενε ότι όλα αυτά τα καρεκλολάγνα, πάμπλουτα λαμόγια, τα οποία ασφυκτιούσαν και βρίσκονταν σε κατάσταση πανικού δύο μέρες πριν στην "πανηγυρική" πρώτη της Κ.Ο του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης επειδή κάποιος τους ζήτησε να τοποθετήσουν σε μια κάλπη την άποψη τους, θα "μαγείρευαν" τρίτο υποψήφιο.
Γιατί δεν δέχτηκαν να ψηφίσουν αφού θεωρούν άχρηστο το Παπανδρέου; Επί τόπου θα έδιναν το μήνυμα στο υποτιθέμενο πρόβλημα του ΠΑΣΟΚ να αποχωρήσει για να συνεχίσουν τον αγώνα προς την σωτηρία αυτού του τόπου!

Όμως όοοοχι τα αρχιλαμόγια έτρεμαν. Φοβήθηκαν γιατί αυτή η ψηφοφορία δεν ήταν "μαγειρεμένη", γιατί το αποτέλεσμα αυτής της κάλπης δεν ήταν από πρίν ¨γνωστό¨!

Αν έβγαζε από το καπέλο του ο μάγος το όνομα Παπανδρέου τότε ο Βενιζέλος και η παρέα του θα έχαναν πόντους και μάλλον το Νοέμβριο (αν όχι και νωρίτερα) θα χαιρετούσαν!!

Αν έβγαζε η κάλπη Βενιζέλο, τότε η Αντιπολίτευση.....άντε γεια..ακέφαλη. Μονόδρομος η παραίτηση Παπανδρέου.

Και στις δύο περιπτώσεις τα νέα για το ΠΑΣΟΚ άσχημα, και όπως είχα γράψει παλαιότερα, με έναν από τους δύο νικητή ο άλλος μάλλον την κάνει με ελαφρά (το "ελαφρά" εξαρτάται από το ποιος θα είναι) πηδηματάκια.

Αν όμως γίνει όντως πραγματικότητα κανένα σενάριο διάσπασης, εμείς ρε αριστερά (!) συντρόφια πώς θα μπορέσουμε να "ξαναφάμε" με χρυσά κυβερνητικά μαχαιροπήρουνα (λένε οι πράσινοι Αρχιμάγειροι πάνω από το καζάνι). Ρε αφήστε τις μαλακίες και κοιτάτε να θάψουμε αναίμακτα όλο αυτό το μπάχαλο...

Συνεπώς τί μένει; Μα φυσικά η έκπληξη! Ένας ¨μαγειρεμένος¨ τρίτος υποψήφιος ο οποίος θα λειτουργήσει ως ¨βαλβίδα εκτόνωσης¨ στη χύτρα που βράζει. Θα κερδίσει πανηγυρικά και πεντακάθαρα (χαχαχα) τον Νοέμβριο ενώ οι δύο μεγάλοι μονομάχοι θα τα "βρούν" βράζοντας στο ζουμί της ήττας (παπάρια ήττα!!).

Έτσι όλοι μαζί αγαπημένοι και ισχυροί, θα ξαναμπούν στον αγώνα για την ανάκτηση των ¨καρεκλών¨ που τους οδηγεί στη κότα με το χρυσό αυγό, εξαγνισμένοι από κάθε κακιά σκέψη για "δίψες εξουσίας" και άλλα τέτοια χαζά, τα οποία δεν εκφράζουν ένα αριστερό(!) κόμμα σαν το ΠΑΣΟΚ!


Ααα ρε Έλληνες άξιοι της μοίρας σας και του μυαλού σας!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger