Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2009

Ολοκληρωμένο Σχέδιο του Κινήματος για την υπέρβαση της κρίσης


Στο πλαίσιο του Ολοκληρωμένου Σχεδίου του Κινήματος για την υπέρβαση της κρίσης θα εφαρμόσουμε άμεσα δέκα μέτρα, οικονομικής ανακούφισης και στήριξης του εισοδήματος των γεωργών και των κτηνοτρόφων:




1. Ένα δισεκατομμύριο ευρώ, από το συνολικό ποσό των 28 δις ευρώ που δίνονται στις τράπεζες, να διοχετευθεί στον αγροτικό τομέα.

2. Άμεση ρύθμιση ληξιπρόθεσμων οφειλών των αγροτών που βαρύνονται από δάνεια, με επιμήκυνση του χρόνου αποπληρωμής και, στο χρονικό διάστημα της επιμήκυνσης, να συμπεριλαμβάνεται περίοδος χάριτος 2 ετών. Συγχρόνως, προτείνουμε την αύξηση του ορίου των δανείων για το κεφάλαιο κίνησης των αγροτών από την Αγροτική Τράπεζα, ώστε αυτοί ν' αποκτήσουν ρευστότητα για την κάλυψη του 100% των καλλιεργητικών τους αναγκών.

3. Προτείνουμε το πάγωμα όλων των ενήμερων δανείων των αγροτών για δύο χρόνια χωρίς δόσεις κεφαλαίου, χωρίς τόκους υπερημερίας, χωρίς ανατοκισμό των τόκων.



Εδώ το σύνολο των υποσχέσεων: http://www.pasok.gr

1 σχόλιο:

Ψυχάκιας είπε...

Να φύγουν ρε οι αλήτες...να φύγουν οι απαράδεκτοι που προσπαθούν να δωροδοκήσουν το λαό για να παραμείνου στην εξουσία....Να φύγουν...και να έρθουν οι άλλοι...ναι αυτοί..αυτοί που δωροδοκούν για να ανέβουν στην εξουσία...ΟΥΓΚ...ΟΥΓΚ..και να φύγει και ο Μπασινάς...ΟΥΓΚ...ΟΥΓΚ...ΟΥΣΤ

Powered By Blogger