Παρασκευή 7 Αυγούστου 2009

Αισχροκέρδεια. Χτύπησε κόκκινο στα νησιά

Κρήτη, Αγ. Πελαγία : Ομπρέλα και δύο ξαπλώστρες, 35 ευρώ.
Κορσική : Ομπρέλα και ξαπλώστρες με δύο μπουκάλια μεταλλικό νερό, 7 ευρώ.
Παράλια Μικράς Ασίας: Δωμάτιο ανεξάρτητο 100 τετραγωνικών, πολυτελές, πάνω στο κύμα, με πρωινό, 50 Ευρώ. Στις επτά διανυκτερεύσεις η μια δωρεάν, λόγω κρίσης.
Πάρος: Δωμάτιο-τρύπα με θέα στο πουθενά, 90 ευρώ.
Κεφαλονιά: ανεξάρτητο επιπλωμένο σπίτι 120 τετραγωνικών κοντά στη θάλασσα, 250 ευρώ/άτομο την ημέρα, για τέσσερα άτομα.
Σικελία: Ανεξάρτητη υπερπολυτελής διώροφη βίλα 220 τετραγωνικών με δική της παραλία, πισίνα, υπόγειο πάρκινγκ με τέσσερα υπνοδωμάτια, 115 ευρώ/άτομο την ημέρα, για τέσσερα άτομα.....

Εδώ το πλήρες κείμενο: http://www.zougla.gr

3 σχόλια:

Heliotypon είπε...

Ειδικά αυτή η πληγή ομπρέλα-ξαπλώστρα-μπαρ, έχει καταστρέψει όλες τις Ελληνικές παραλίες. Είναι σαν να χτίζεις τις παραλίες. 'Ασε που, συχνά, το τρίο αυτό συνοδεύεται και από αμέτρητα καλύβια ΕΠΙ της παραλίας και λίγα μέτρα από το κύμα. Ταβέρνες, "rent rooms" κι άλλα μπαρ, με μουσική που πληγώνει την ηρεμία του θαλασσινού τοπίου. Βρήκα αυτήν την μόδα καταστροφική. Αν είχα την εξουσία θα την καταργούσα. Να χαρούμε τις παραλίες, ναι, αλλά στη φυσική τους μορφή και όχι με τα κακόμορφα αντικείμενα και τα κτίσματα που τις ασκημαίνουν.

Naxos Fan είπε...

Το δημοσίευμα στερείται σοβαρότητας γιατί κάνει επιλεκτικές συγκρίσεις για να παρουσιάσει την Ελλάδα ακριβό προορισμό. Οι τιμές στην Ελλάδα ειναι πολύ φθηνότερες απο αυτές που μας δείχνει το δημοσίευμα. Π.χ στη Νάξο τον Αυγουστο η τιμή ενος Δωματίου δύο ατόμων είναι περίπου στα 50 ευρω!! Φαγητό για δύο άτομα 20 ευρω!! κ.τ.λ.

Ψυχάκιας είπε...

Οι "αποδείξεις" τις οποίες πολλοί από εμάς έχουμε βιώσει (ή και βιώνουμε) καθιστά το δημοσίευμα οτιδήποτε άλλο εκτός από "μη σοβαρό".

Αυτή τη στιγμήπου μιλάμε βρίσκομαι στη Κεφαλλονιά και το σετ οι ξαπλώστρες με ομπρέλλα κοστίζουν 6€.

Σε συγκεκριμενα μαγαζιά στη Σκάλα το μικρό μπουκάλι νερό 1€!

Δεν μπορώ να καταλάβω τι θα κέρδιζε οποισδήποτε Έλληνας αν προσπαθούσε να παρουσιάσει την χώρα τους ως ακριβή.

Αντιθέτως μπορώ να καταλάβω γιατι κάκοιοι προσπαθούν να μας "πείσουν" ότι η τουριστική φάμπρικα μας κάνει απίστευτες προσφορές (αναφέρομαι στη δημοσιογραφία).

Αγαπητέ Naxosfan

H Νάξος δεν είναι μόνο δωμάτια των 50€ και Ελλάδα δεν είναι μόνο η Νάξος.

Powered By Blogger