Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2008

Athens 2004

Οι αναμνήσεις

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες, όπου γης, άφησαν ανεκτίμητη κληρονομιά που μεταφράζεται σε τουρισμό και τεράστια έσοδα για τις πόλεις που τους φιλοξένησαν. Εξαίρεση και σ’ αυτό είναι η Αθήνα. Τα επιβλητικά έργα του Καλατράβα μένουν αναξιοποίητα. Αντί να γίνουν μια μνημειακή εγκατάσταση Ολυμπιακής Κληρονομιάς, μεταμορφώθηκαν, κατά κάποιο τρόπο, σε ένα τεράστιο μουσείο της κρατικής ανικανότητας: δείχνουν ότι σ’ αυτή τη χώρα περισσεύουν τα λόγια περί μεταολυμπιακής αξιοποίησης των τεράστιων επενδύσεων που έκανε ο ελληνικός λαός.

Το Σίδνεϊ και η Βαρκελώνη προσελκύουν εκατομμύρια τουρίστες κάθε χρόνο. Οι δικοί μας Αγώνες –οι καλύτεροι πανθομολογουμένως μέχρι σήμερα– είναι χρήσιμοι μόνο ως ανάμνηση. Κοιτάμε τα επιβλητικά στάδια και θυμόμαστε πως αν οργανωθούμε, μπορούμε να επιτύχουμε πολλά...

http://news.kathimerini.gr

1 σχόλιο:

island είπε...

Αν οργανωθούμε μπορούμε να καταφέρουμε πολλά.Αν δουλέψουμε όλοι μαζί μπορούμε και άλλα.Αν αφοσιοθούμε σε έναν στόχο μπορούμε να πετύχουμε.ΑΝ Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΑΡΧΙΔΙΑ ΘΑ ΗΤΑΝ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΜΟΥ.

Μην ξεχνάμε που βρισκόμαστε φίλε Ψυχάκια.Στην αναζήτηση ακόμα αυτού το ΑΝ.Ας πάμε επιτέλους σε ένα βιβλιοπωλείο να αγοράσουμε το Αν του Κίπλινγκ ώστε να μαθαίνουμε σιγά σιγά τί είναι αυτό το Αν και μετά ας εξαγκύλουμε μεγάλες κουβέντες.

Powered By Blogger