Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2009

Είναι γάτα...είναι γάτα..ο ψηλός με τη γραβάτα!

Αίσθηση προκαλούν οι εξηγήσεις που έδωσε ο αναπληρωτής υπουργός δημοσίας τάξεως, Χρήστος Μαρκογιαννάκης για την χρήση δακρυγόνων που έκαναν τα ΜΑΤ στον Πειραιά, την ώρα που έφθανε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιωργος Παπανδρέου.

Ο κύριος Μαρκογιαννάκης, μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του MEGA, είπε ότι το ΠΑΣΟΚ δεν είχε ενημερώσει ούτε επισήμως, ούτε ανεπισήμως για την πρόθεση του κυρίου Παπανδρέου να μεταβεί στον Πειραιά. Είπε μάλιστα ότι οι αστυνομικοί δεν είχαν καταλάβει ποιος είχε έρθει και το μόνο που είδαν ήταν το πλήθος να κινείται και να περιβάλει έναν ψηλό κύριο!!! Ο υπουργός υποστήριξε ότι τα δακρυγόνα έπεσαν 10 λεπτά πριν φθάσει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ με αποτέλεσμα η ατμόσφαιρα να είναι επιβαρυμένη. Πάντως ο υπουργός άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να διατάξει έρευνα για το συμβάν.
Από την πλευρά της, η Χαριλάου Τρικούπη ισχυρίζεται ότι τα δακρυγόνα έπεσαν την ώρα που ο Γιώργος Παπανδρέου είχε βγει από το αυτοκίνητό του και κινείτο πεζός προς τους συγκεντρωθέντες αγρότες. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του ΠΑΣΟΚ, Γιώργο Παπακωνσταντίνου η σειρά των γεγονότων έχει ως εξής: Ο κ. Παπανδρέου έφθασε στο μπλοκ των αστυνομικών δυνάμεων πριν μπει στο χώρο του λιμανιού, όπου ήταν συγκεντρωμένοι οι αγρότες. Αμέσως από τα μεγάφωνα αναγγέλθηκε η παρουσία του κ. Παπανδρέου στο χώρο και αμέσως μετά έγινε η χρήση των χημικών.

http://greece.flash.gr

Mετά τα χημικά ζητούνται παραιτήσεις

Μαρκογιαννάκης: Οι αστυνομικοί είδαν έναν ψηλό κύριο!


Ψυχάκιας said: ....Πολύχρωμοι καραγκιόζηδες!

2 σχόλια:

aeritzis είπε...

δηλαδή αν ήταν κοντός τι θα κάναν???θα ρίχναν Ναπαλμ???

Ψυχάκιας είπε...

...είδες τελικά που το "μέγεθος" μετράει!!

Powered By Blogger