Πέμπτη 8 Μαΐου 2008

Ελλάς......

H AEK αναγκάστηκε να ματαιώσει την προπόνηση της Πέμπτης (7/5) υπό το φόβο των επεισοδίων!

Τα όσα έγιναν κατά την επιστροφή της ομάδας από την Θεσσαλονίκη, ανάγκασαν τον Κωστένογλου να δώσει ρεπό στους παίκτες του, θέλοντας μ’ αυτό τον τρόπο να αποτρέψει την «επίσκεψη» οπαδών στους Θρακομακεδόνες!
Ετσι, οι παίκτες της ΑΕΚ θα προπονηθούν την Παρασκευή (8/5) και ουσιαστικά θα πάνε με μόλις
δύο προπονήσεις στον αγώνα με τον Πανιώνιο.

Την Τετάρτη (6/5) πάνω από 150 οπαδοί της ΑΕΚ βρέθηκαν στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» για να αποδοκιμάσουν τους ποδοσφαιριστές για τη νέα συντριβή τους στα πλέι οφ. Ωστόσο, οι παίκτες δεν ήρθαν σε επαφή με τους οπαδούς στο αεροδρόμιο, αφού τους περίμενε πούλμαν στην πίστα του αεροδρομίου και σε συνδυασμό με την παρουσία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων, αποφεύχθηκε η μοιραία συνάντηση!
Το πούλμαν δεν έκανε, όπως συνηθίζεται, στάση στο ξενοδοχείο της Αττικής οδού και οι οπαδοί το πήραν... στο κυνήγι! Τελικά ο οδηγός αφού έκανε αρκετές βόλτες γύρω από το ΟΑΚΑ για να μπερδέψει τους εξαγριωμένους οπαδούς στάθμευσε γύρω στις 23:00 στο πάρκινγκ και οι παίκτες έφυγαν ανενόχλητοι, κάτω από την επίβλεψη των ΜΑΤ!

.........ΚΑΤΑΝΤΙΑ!

1 σχόλιο:

Ψυχάκιας είπε...

Και για να μην ξεχάσουμε και το επίκαιρο θέμα της ακρίβειας...Για κάντε μια "σούμα" σε € το εξώφυλλο της ΝΤΡΟΠΗΣ, χτυπημένη από την ακρίβεια Έλληνες "φίλαθλοι" και πρίν πάτε να περιμένετε το πούλμαν για να ξεσπάσετε την οργή σας, αναρωτηθείτε:

"ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΣΤΕ;;;"

(Φυσικά κάποιος θα μπορούσε εύκολα να μου απαντήσει: "Όσο και εσύ μεγάλε που σχολιάζεις πρώτος (και τελευταίος τις περισσότερες)τις δικές σου αναρτήσεις!!".)

Powered By Blogger