Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2007

Παραιτήθηκε ο Συνήγορος του Καταναλωτή

Hμερομηνία : 20-11-07

Την παραίτησή του από τη θέση του Συνηγόρου του Καταναλωτή υπέβαλε ο Γιάννης Αδαμόπουλος. Σύμφωνα με πληροφορίες διαφώνησε για το ύψος της επιχορήγησης που παρέχει στο συνήγορο του καταναλωτή το υπουργείο Ανάπτυξης. Ο κ. Αδαμόπουλος αναλαμβάνει πρόεδρος του Οργανισμού επαγγελματικής Κατάρτισης. Καθηκόντα Συνηγόρου του Καταναλωτή αναλαμβάνει προσωρινά ο μέχρι σήμερα αναπληρωτής Συνήγορος, Γιώργος Δίελλας.


Πηγή: www.kathimerini.gr

(!) Όταν χαλάει η "σούπα" και οι καταγγελίες παρουσιάζουν αύξηση 706% (!!) κάτι δεν πάει "καλά".... ευχαριστούμε την κυβέρνηση και τους συν-καταναλωτές ψηφοφόρους της για την αμέριστη βοήθεια στην ενίσχυση του ανεξάρτητου φορέα ο "Συνήγορος του Καταναλωτή" !

2 σχόλια:

Unknown είπε...

ΜΗΝ ΜΑΣΑΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΛΟΣΤΗΜΕΝΗ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ. ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΡΟΣΛΗΦΘΗΚΕ ΤΟ ΜΑΡΤΙΟ. ΜΕ ΤΙ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙ? ΑΦΟΥ ΤΩΡΑ.. ΣΤΡΩΝΕΙ ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ. ΚΑΝΩ PASTE TO ΑΠΟ ΑΛΛΟ BLOG:
Αναφορικά με το άρθρο σας για την παραίτηση του Συνήγορου Καταναλωτη, Αδαμόπουλου είστε βαθια νυχτωμενοι.
Ο τύπος όσο είχε τον πάτρωνα του τον Σιούφα _που τον διόρισε- και τον κουμπάρο του Γ.Γ.Ενέργειας Στεφάνου να τον εποπτεύουν όλα ζάχαρη.
Μολις έφυγαν και είδε ότι ο νέος Υπ.Αν Φώλιας και ο Υφυπουργος Βλαχος, δεν μασάνε τότε την έκανε ,αφού εξασφάλισε ότι θα πάει πρόεδρος ΟΕΕΚ βλάπτοντας την Κυβέρνηση και με το Timing και διαρέοντας για δήθεν σφιχτούς προυπολογισμούς.Και μένα το budget δεν μου φτανει γι'αυτό δεν έχω ασημί μερσεντες με δύο οδηγούς, ούτε πίνακες παραγγέλνω για όλη την πολυκατοικία.

Ψυχάκιας είπε...

Καλημέρα JOHN,

ευχαριστώ για το σχόλιο-διευκρίνιση, αυτή ακριβώς τη διαδικασία είχα στο μυαλό μου όταν ξεκίνησα να διαμορφώνω τον συγκεκριμένο χώρο.

Επισήμανση ειδήσεων-γεγονότων, ανταλλαγή απόψεων-σχολίων επί αυτών, και μέσα από αυτή τη διαδικασία ίσως κάποια συμπεράσματα.

Το συγκεκριμένο post στο οποίο αναφέρεσαι έχει ενδιαφέρον και θα ήθελα να μάθω το blog στο οποίο έχει δημοσιευθεί.

Πάντως σαν συμπέρασμα από το εν λόγω "paste to" πάλι το ίδιο βγαίνει..πάτρωνες και κουμπάροι..ασημί μερσεντές και μετάξια!!

Καλημέρα.

Powered By Blogger