Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2007

Ή δεν πάω καλά ή δεν πάω καλά..ένα απτά τρία συμβαίνει!

Διάβαζα άρθρα στο site της κας Διαμαντοπούλου. Ρίξτε μία ματιά!

Πιστεύω στο έργο μας, στο πρόγραμμά μας στην ηγεσία μας E-mail
15.09.07
Συνέντευξη της Άννας Διαμαντοπούλου στον Βασίλη Σκουρή - εφημερίδα "ΗΜΕΡΗΣΙΑ του Σαββάτου"

...........

4. Και γιατί οι πολίτες να ψηφίσουν ΠΑΣΟΚ;

Τώρα πλέον ο πολίτης μπορεί να συγκρίνει έργο με έργο και πρόγραμμα με πρόγραμμα. Όσον αφορά το έργο της Ν. Δ. έχουμε τις αναρίθμητες ανεκπλήρωτες υποσχέσεις, τόσο προς συγκεκριμένες ομάδες – συμβασιούχοι, τρίτεκνοι, τα 860 ευρώ των στρατιωτικών και άλλοι πολλοί – κυρίως όμως ως προς τις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις που είτε εγκαταλείφθηκαν είτε εξελίχθηκαν σε μικρορρυθμίσεις προς όφελος συγκεκριμένων ομάδων του πληθυσμού. Όσον αφορά το πρόγραμμα οι πολίτες έχουν να συγκρίνουν ανάμεσα σε μια καλοδουλεμένη πρόταση αποτέλεσμα συμμετοχικών και πολιτικών διαδικασιών και το κενό. Η Νέα Δημοκρατία ζητά λευκή επιταγή και υπονοεί κρυφή ατζέντα.


5. Κάποιοι, πάντως, επιμένουν να στείλουν ένα μήνυμα και στο ΠΑΣΟΚ. Δεν άλλαξε αρκετά λένε…..
Σεβαστή η άποψη κάθε πολίτη, όμως τα γεγονότα άλλα πιστοποιούν. Στο ΠΑΣΟΚ έχουμε σημαντικές αλλαγές στο εσωτερικό μας, σε πρόσωπα, δομές και λειτουργίες. Έχουμε εντοπίσει τις αδυναμίες και τα λάθη της προηγούμενης περιόδου και θεωρώ ότι η αυτοκριτική έφτασε σε επίπεδα αυτομαστιγώματος, δικαίων και αδίκων. Συχνά μάλιστα με υπερβολές που έγιναν όπλα στα χέρια της συμπολίτευσης και οδήγησαν σε συνολική αμφισβήτηση του τεράστιου έργου μας που έγινε σε όλα τα επίπεδα. Έχουμε δεσμευθεί και στο πρόγραμμά μας για εξη απαράβατες αρχές της επόμενης Κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ που είναι εμπιστοσύνη, αξιολόγηση, ποιότητα, λογοδοσία, συμμετοχή και διαφάνεια. Είμαστε το κόμμα με αναλυτικό και ολοκληρωμένο πρόγραμμα με συγκεκριμένες δεσμεύσεις προς τον Ελληνικό Λαό.

http://www.diamantopoulou.gr/15.09.07

Δεν πρέπει να πάμε σε μια λογική γοητείας προσωπικοτήτων... E-mail
17.09.07
...δήλωσε η Άννα Διαμαντοπούλου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Antenna TV

«Είμαι μαχόμενη και παρούσα.Όταν υπάρχουν τέτοιες έκτασης ήττες , είναι προφανές ότι δεν φταίει ο λαός. Υπήρξαν σοβαρά και μεγάλα προβλήματα, που είχαν να κάνουν είτε με το προφίλ, το σχεδιασμό, τη στρατηγική, την παρουσία και την απόδοση, με την εσωτερική λειτουργία του κινήματος. Είναι πολλά τα ζητήματα για αυτό και πρέπει να υπάρχει ανάλυση των αιτιών της ήττας γιατί μια ήττα έχει συλλογικά και ατομικά χαρακτηριστικά.»
(…)

«Η διαδικασία για το πρόγραμμα ήταν μια διαδικασία στην οποία συμμετείχαν όλα τα στελέχη χωρίς εξαιρέσεις, με ομοφωνία. Το πρόγραμμα ελάχιστα συζητήθηκε , δυστυχώς η στρατηγική έγειρε προς την αντιπολίτευση. Το πρόγραμμα δεν αποτέλεσε το ουσιαστικό χαρτί της αντιπαράθεσης.»

(…)
«Αλίμονο αν υπάρχει και ένα στέλεχος του ΠΑΣΟΚ που να μην αισθάνεται, ότι δεν έχει ευθύνες. Οπότε προσωπικά αναλαμβάνω τις ευθύνες που μου αναλογούν. Επειδή ήταν ένα αποτέλεσμα πέρα από κάθε αρνητική προσμονή , υπάρχει ένα σοβαρό θέμα γα την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ και αυτό το διατύπωσα από την πρώτη στιγμή.
Ποτέ να μην ξεχνάμε ότι η ανάλυση των αποτελεσμάτων μας αφορά όλους. Στις διαδικασίες από εδω και πέρα να λάβουμε σοβαρά τα λάθη του παρελθόντος
Δεν είναι οι διαδικασίες μια ιστορία ποδοσφαιρικής αναμέτρησης, δεν πρέπει να μεταφέρουμε ένα δίλλημα …
(…)

«Πρέπει να προχωρήσουμε σε μια νέα περίοδο, πρέπει να αλλάξουμε ηγεσία γιατί πρέπει να συζητήσουμε κυρίως για προγράμματα , να συζητήσουμε θέσεις , πρέπει να υπάρξει εσωτερική πολιτική αντιπαράθεση. Δεν πρέπει να υπάρχει η λογική του δακτυλιδιού και πιστεύω ότι σε κάθε περίπτωση ότι όλοι έχουν δικαίωμα -και μετά την ανάληψη της ευθύνης- να καταθέσουν την πρόταση τους εάν είναι διαφορετική. Όχι όμως να πάμε σε μια λογική γοητείας προσωπικοτήτων…»

http://www.diamantopoulou.gr/17.09.07


Τί μπορεί να συνειδητοποιήσει κανείς μεσά σε 2 (!) ημέρες.....απίστευτο!!! Αν την 17.09.07 είχε το δαχτυλάκι στο μέλι τί θα έλεγε άραγε??? Ρε ΟΥΣΤ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger