Τετάρτη, 31 Οκτωβρίου 2007

Καλή χρονιά παιδιά.....


..και μην ξεχνάτε, τώρα (δηλαδή τα τελευταία χρόνια!) που είσαστε αγωνιστές κατά των ιδιωτικών σχολείων και της καπιταλιστικής μέγγενης που πνίγει το λαό και το μαθητικό κίνημα να..

..διαβάζετε πιο συστηματικά, μιας και έχετε περισσότερο ελεύθερο χρόνο, για το ιδιωτικό φροντιστήριο Αγγλικών..


..δ
ιαβάζετε πιο συστηματικά, μιας και έχετε περισσότερο ελεύθερο χρόνο, για το φροντιστήριο των μαθηματικών..

..διαβάζετε πιο συστηματικά, μιας και έχετε περισσότερο ελεύθερο χρόνο, για το φροντιστήριο της χημείας..

..να συντονίζεστε στον αγώνα δυναμικά και καθημερινά, όπου και αν βρίσκεστε στο πεδίο της μάχης με συμμάχους τους λαικούς συναγωνιστές Vodafone, Cosmote, Wind..

..να αποθανατίζετε οποιαδήποτε προσπάθεια φίμωσης του μαθητικού κινήματος από τα φερέφωνα του καπιταλισμού (καλές κάμερες έχουν τα Samsung και τα Sony)..

..να πραγματοποιείτε ομαδικές συζητήσεις για την κοινή δράση και τον συντονισμό του αγώνα στα Starbucks..

..να τους αποδείξετε ότι δεν σας ενδιαφέρει το περιτύλιγμα αλλά η ουσία και ότι η δική σας γενιά μπορεί να φοράει και σκισμένα αρκεί να έχει δικαίωμα στη δωρεάν παιδεία (η Replay έχει βγάλει κάτι ώραία νέα μοντελάκια)..

..να έχετε wild look γράφει καλύτερα στα ρεπορτάζ (wella τα καλύτερα gel)..

..και μην ξεχνάτε το βασικότερο, βγάλτε τον λαό στους δρόμους, φέρτε τον λαό στο πλάι σας κάντε συναυλίες στα προπύλαια με τη συμμετοχή καλλιτεχνών τραγουδιστών, ΤΩΡΑ - ΟΧΙ ΑΥΡΙΟ (γιατί έρχονται Χριστούγεννα και τα μπουκαλάκια έχουν διπλή τιμή!!)..

..ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ..ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!


3 σχόλια:

Oύρσουλα είπε...

Χαμηλότερες τιμές στα Hondos...μην ωθείται την νεολαία σε αριστερές τάσεις που επιβάλλουν απλησιά και άκομψες εμφανίσεις !!!

Να εισαχθεί το pilates ως μάθημα στα σχολεία...προσφέρετε σωματική και ψυχική ευεξία στους μελλοντικούς,ενεργούς πολίτες αυτής της χώρας !!!

Χαμηλότερες τιμές στα τσιγάρα και ειδικοί χώροι καπνιστών στα σχολεία...STOP στον περιορισμό της ελεύθεριας του καπνιστή μαθητή.

Δωρεάν επιτραπέζια παιχνίδια στα σχολεία...δημοιυργήστε συνθήκες για δημιουργικές και επιμορφωτικές καταλήψεις !!! Βαρεθήκαμε το τάβλι...

Υψηλότεροι μισθοί ΤΩΡΑ...δεν έχουμε λεφτά να κουρευτούμε. Δεν βλέπουμε μέσα από την φράτζα μας!!!

I'll be back...

island είπε...

Και φυσικά φίλε ψυχάκια να μένει και κάποιος μέσα τις νύχτες και να μην γίνονται τα σχολεία έρμαιο των ανάγωγων μαθητών που εκπορνεύονται τους υπολογιστάς.Και έστω ότι τα βράδια παίζουν γκομενάκια στα σκυλάδικα και δεν μπορούν οι αγωνιστές μαθητάδες να καθίσουν μέσα,ας βάλουν κάμερες ον λάιν με το κινητό τους ώστε να φρουρούν τον κατάκοπο χώρο του σχολείου.

Ανώνυμος είπε...

情趣用品,情趣,情色,成人,A片,自拍,情趣用品,情趣,色情,成人影片,色情影片,免費A片,情趣用品,情趣,成人網站,A片下載,日本AV,做愛,情趣用品,情趣,美女交友,A片,辣妹視訊,情色視訊,情趣用品,情趣,色情聊天室,聊天室,AV,成人電影,A片,情趣用品,情趣用品,情趣商品,情趣,情趣情色,A片,AIO,AV,日本AV,色情A片,AV女優,A漫,免費A片,A片下載,情色A片,哈啦聊天室,UT聊天室,聊天室,豆豆聊天室,色情聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費視訊聊天,上班族聊天室,080中部人聊天室,視訊聊天室,視訊聊天,成人聊天室,一夜情聊天室,辣妹視訊,情色視訊,成人,成人影片,成人光碟,成人影城,自拍情趣用品,A片,AIO,AV,AV女優,A漫,免費A片,日本AV,寄情築園小遊戲,情色貼圖,色情小說,情色文學,色情,色情遊戲,一葉情貼圖片區,色情網站,色情影片,微風成人, 嘟嘟成人網,成人,成人貼圖,18成人,成人影城,成人圖片,成人影片,UT聊天室,聊天室,豆豆聊天室,尋夢園聊天室,080聊天室,080苗栗人聊天室,080視訊聊天室,視訊聊天室情趣用品,A片,aio,av,av女優,a漫,免費a片,aio交友愛情館,a片免費看,a片下載,本土自拍,自拍,愛情公寓,情色,情色貼圖,色情小說,情色文學,色情,寄情築園小遊戲,色情遊戲,嘟嘟情人色網,一葉情貼圖片區,色情影片,情色網,色情網站,微風成人,嘟嘟成人網,成人,18成人,成人影城,成人圖片,成人貼圖,成人圖片區,成人小說,成人電影情趣用品,情趣,情趣商品,自拍,UT聊天室,聊天室,豆豆聊天室,哈啦聊天室,尋夢園聊天室,080聊天室,080苗栗人聊天室,H漫,A片,AV,AV女優,A漫,免費A片,愛情公寓,情色,情色貼圖,色情小說,情色小說,情色文學,色情,寄情築園小遊戲,色情遊戲,SEX,微風成人,嘟嘟成人網,成人,18成人,成人影城,成人圖片,成人貼圖,成人圖片區情趣用品,情趣用品,情趣,情趣,情趣商品,A片,A片,A片,A片,A片,A片,中古車,二手車,情色小說,色情,情色視訊,寄情築園小遊戲,AIO交友愛情館,色情遊戲,情色交友,嘟嘟情人色網,言情小說,一葉情貼圖片區,情色論壇,色情影片,情色網,色情漫畫,UT聊天室,聊天室,豆豆聊天室,哈啦聊天室,尋夢園聊天室,視訊聊天室,080聊天室,視訊聊天,美女交友,視訊做愛,情色視訊,免費視訊A片,A片,A片下載,做愛,成人電影,18成人,日本A片,情色小說,情色電影,成人影城,自拍,情色論壇,成人論壇,情色貼圖,情色,免費A片,成人,成人光碟情趣用品,情趣商品,情趣,愛情公寓,情色,情色貼圖,色情小說,情色文學,情色A片,情色小說,色情,情色視訊,寄情築園小遊戲,AIO交友愛情館,AIO,色情遊戲,情色交友,嘟嘟情人色網,情色論壇,色情影片,微風成人,成人網站,成人光碟,嘟嘟成人網,成人,成人影城,18成人,成人聊天室,聊天室,成人電影,成人圖片,成人貼圖,成人圖片區,成人影片,成人文章,微風成人區,成人交友,走光,巨乳,同志色教館,美女寫真,美女,A片