Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2007

Καλή χρονιά παιδιά.....


..και μην ξεχνάτε, τώρα (δηλαδή τα τελευταία χρόνια!) που είσαστε αγωνιστές κατά των ιδιωτικών σχολείων και της καπιταλιστικής μέγγενης που πνίγει το λαό και το μαθητικό κίνημα να..

..διαβάζετε πιο συστηματικά, μιας και έχετε περισσότερο ελεύθερο χρόνο, για το ιδιωτικό φροντιστήριο Αγγλικών..


..δ
ιαβάζετε πιο συστηματικά, μιας και έχετε περισσότερο ελεύθερο χρόνο, για το φροντιστήριο των μαθηματικών..

..διαβάζετε πιο συστηματικά, μιας και έχετε περισσότερο ελεύθερο χρόνο, για το φροντιστήριο της χημείας..

..να συντονίζεστε στον αγώνα δυναμικά και καθημερινά, όπου και αν βρίσκεστε στο πεδίο της μάχης με συμμάχους τους λαικούς συναγωνιστές Vodafone, Cosmote, Wind..

..να αποθανατίζετε οποιαδήποτε προσπάθεια φίμωσης του μαθητικού κινήματος από τα φερέφωνα του καπιταλισμού (καλές κάμερες έχουν τα Samsung και τα Sony)..

..να πραγματοποιείτε ομαδικές συζητήσεις για την κοινή δράση και τον συντονισμό του αγώνα στα Starbucks..

..να τους αποδείξετε ότι δεν σας ενδιαφέρει το περιτύλιγμα αλλά η ουσία και ότι η δική σας γενιά μπορεί να φοράει και σκισμένα αρκεί να έχει δικαίωμα στη δωρεάν παιδεία (η Replay έχει βγάλει κάτι ώραία νέα μοντελάκια)..

..να έχετε wild look γράφει καλύτερα στα ρεπορτάζ (wella τα καλύτερα gel)..

..και μην ξεχνάτε το βασικότερο, βγάλτε τον λαό στους δρόμους, φέρτε τον λαό στο πλάι σας κάντε συναυλίες στα προπύλαια με τη συμμετοχή καλλιτεχνών τραγουδιστών, ΤΩΡΑ - ΟΧΙ ΑΥΡΙΟ (γιατί έρχονται Χριστούγεννα και τα μπουκαλάκια έχουν διπλή τιμή!!)..

..ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ..ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!


2 σχόλια:

Oύρσουλα είπε...

Χαμηλότερες τιμές στα Hondos...μην ωθείται την νεολαία σε αριστερές τάσεις που επιβάλλουν απλησιά και άκομψες εμφανίσεις !!!

Να εισαχθεί το pilates ως μάθημα στα σχολεία...προσφέρετε σωματική και ψυχική ευεξία στους μελλοντικούς,ενεργούς πολίτες αυτής της χώρας !!!

Χαμηλότερες τιμές στα τσιγάρα και ειδικοί χώροι καπνιστών στα σχολεία...STOP στον περιορισμό της ελεύθεριας του καπνιστή μαθητή.

Δωρεάν επιτραπέζια παιχνίδια στα σχολεία...δημοιυργήστε συνθήκες για δημιουργικές και επιμορφωτικές καταλήψεις !!! Βαρεθήκαμε το τάβλι...

Υψηλότεροι μισθοί ΤΩΡΑ...δεν έχουμε λεφτά να κουρευτούμε. Δεν βλέπουμε μέσα από την φράτζα μας!!!

I'll be back...

island είπε...

Και φυσικά φίλε ψυχάκια να μένει και κάποιος μέσα τις νύχτες και να μην γίνονται τα σχολεία έρμαιο των ανάγωγων μαθητών που εκπορνεύονται τους υπολογιστάς.Και έστω ότι τα βράδια παίζουν γκομενάκια στα σκυλάδικα και δεν μπορούν οι αγωνιστές μαθητάδες να καθίσουν μέσα,ας βάλουν κάμερες ον λάιν με το κινητό τους ώστε να φρουρούν τον κατάκοπο χώρο του σχολείου.

Powered By Blogger