Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2007

Πολιτική Σοβαρότητα!

Μετά το πιτσιρίκι του Αιμίλιου Λιάτσου στο φημισμένο 666 ντιμπέιτ, μετά την δακρύβρεχτη ιστορία του πολιτικού Αινστάιν (βλέπε Καρατζαφέρης) στο ίδιο τηλεοπτικό πανηγυράκι, μετά από όλα αυτά τα γλυκύτατα παιδάκια που σπεύδουν να αγκαλιαστούν, να συνομιλήσουν, να πάρουν έστω ένα φιλάκι από τους διαχειριστές του Ελληνικού Κράτους..να άλλη μία μικρή η οποία παραδίδει μαθήματα οικολογικής ευαισθησίας και αντικαπιταλιστικού λόγου.

Η παρούσα επιστολή έχει αναρτηθεί από τον κο Βενιζέλο στο blog του (http://evenizelos.blogspot.com/) και συνοδεύεται με τις γνωστές εμετικές, πολιτικάντικες σάλτσες που γεμίζουν τα πολιτικά πιάτα στο τραπέζι που έχει στρωθεί στο "Μεγάλο Φαγοπότι Η Μοιραία Ελλάς ".

Ας ξεράσουμε όλοι μαζί....όχι με το παιδάκι αλλά με την Κ.Α.Τ.Α.Ν.Τ.Ι.Α μας!

3 σχόλια:

Oύρσουλα είπε...

Φαντάζομαι την μικρή μπροστά στο laptop να συντάσσει την επιστολή, να την εκτυπώνει στο laser εκτυπωτή...λίγο πιο πέρα το τασάκι να καπνίζει ένα τσιγάρο...και το φεγγάρι να στέκεται μελαγχολικά εκεί ψηλά στον ουρανό !!!

Την στιγμή που η 7χρονη φίλη μας πΛηκτρολογεί "καρκινογόνο εξασθενές χρώμιο" και "Υπουργείο Περιβάλλοντος-Χωροταξίας και Δημοσίων Έργων", μπαίνει ο πατέρας της στο δωμάτιο να την ενημερώσει ότι η επιστολή που περιμένανε από το Υπουργείο Παιδείας έφτασε !!

Απαλλάσσεται από την φοίτηση στο Δημοτικό και το Γυμνάσιο και την Δευτέρα πουρνό-πουρνό θα πάει να κάνει την εγγραφή της στο Πολυτεχνείο.

Σε μία άλλη γωνιά του κόσμου μία παρέα Βουδιστών γλεντάνε την επιστροφή του Albert Einstein στον κόσμο, μέσα από το σώμα της μικρής Αγγελικής.

Όλοι, πλεόν, ξέρουμε ότι η μαλακία δεν τυφλώνει δείτε όμως πόσα προβλήματα μπορεί να δημιουργήσει....

island είπε...

Εγώ φαντάζομαι τον κύριο Βενιζέλο πρωθυπουργό(λέμε τώρα) να έχει αναρτήσει αυτό το γράμμα στον πίνακα ανακοινώσεων της Βουλής.Και να σηκώνει το μαχαίρι του σαν άλλος Βοναπάρτης να ξεκινήσει την επανάσταση.

Ψυχάκιας είπε...

Δεν ξέρω ρε παιδιά για εσάς αλλά εγώ πλέον αντιμετωπίζω σοβαρές και καθημερινές δυσκολίες να καταλάβω πώς σκέφτεται ο περισσότερος κόσμος και πώς είναι δυνατόν να ανέχεται αμάσητα τέτοια ΚΑΤΑΝΤΙΑ.

Powered By Blogger